Wij gaan je helpen met de beste deal

Je bent hier terecht gekomen omdat je van plan bent om een nieuwe auto te kopen. En met het kopen van een auto wil je er zeker van zijn dat je een goede deal sluit met de dealer. Wij leggen uit hoe je het beste te werk kunt gaan.

Een hoge inruilprijs betaal je zelf aan mee!

Op verjaardagen is de aankoop van een nieuw bolide vaak hét gespreksonderwerp en met name de hoge inruilprijs die “de buurman” heeft gekregen. En met die hoge inruilprijs denkt men een prachtige deal te hebben gesloten. Wij kunnen je echter vertellen dat, hoe hoger de inruilprijs hoe slechter de deal. Een hoge inruilprijs betaal je indirect zelf aan mee.

quotecars autoverkopen beste deal

Opbouw inruilprijs

Een inruilprijs bestaat uit een kale handelswaarde (bedrag dat een handelaar voor jouw auto over heeft) en daar wordt een marge bij opgeteld die op de auto zit die je gaat kopen. Of het nu een nieuwe of een gebruikte is. Wat de meeste consumenten niet weten, is dat wanneer je niet inruilt, jij als consument die marge aan korting kunt krijgen. Met andere woorden, jouw korting, geld waar jij recht op hebt, wordt gebruikt om een zogenaamde hoge inruilprijs te creëren. Begint het kwartje al te vallen? Inruilen is vaak niet verstandig.

Wij regelen een betere deal

Bekijk in het onderstaande voorbeeld hoe wij een betere deal voor je kunnen regelen en jou een flinke besparing op de nieuwe auto op kunnen leveren. Meld je auto gratis aan zodat wij direct voor je aan de slag kunnen. En het mooie is dat je nergens aan vast zit, want door jou aan betere deal te helpen, hebben wij onze klanten meer te bieden.


Voorbeeld wel of niet inruilen auto bij de dealer.
  Inruilen quotecars
Vraagprijs nieuwe auto 80.000 80.000
Inruilprijs 40.000 0
Bod quotecars 0 36.800
Korting als je niet inruilt 10% 0 8.000
Bij te betalen nieuwe auto 40.000 35.200
(10% gemiddelde marge. merk afhankelijk.)


Zoals je kunt zien in het voorbeeld kun je een hoop geld besparen op je nieuwe of tweedehands auto. In het voorbeeld wel € 4.800,00 en dat is toch een hoop geld waar je even voor moet sparen óf minder hoeft te lenen. Ons bod lijkt lager, maar levert onderaan de streep dus veel meer op. Staar je niet blind op die inruilprijs.

Een hoge inruilprijs is dus in bijna alle gevallen géén goed nieuws. Dat betekent namelijk dat je juist veel korting kunt krijgen. Wil je hier meer over weten? Bel met één van onze medewerkers of meld je auto direct aan!